Emma fockström

Alla inlägg under april 2012

Av Fockström - 23 april 2012 20:29

Torsdagen tog vi bara det lugnt fram till lunch, sen äta och på mammagrupp, mysigt. 


Fredagen gjorde vi inte så mycket, städade huset, sen på kvällen skulle grilla med en kompis till H och hans tjej. Men precis när jag skulle börja koka potatisen, så skicka de sms att hon var sjuk så blev inget(vi som tänkte trottsa snön som yrde. Så vart inge grilla. Menmen, på kvällen skickade en annan kompis till H och fråga om vi ville spela monopol, och de ville vi ju. Så spelade monopol till mitt i natten(jag är en sån som vill lägga mig Tidigt).. Men trevligt och mysigt. 


Lördagen gick vi på bytar dagarna, hittade lite kul. Men skaffat de mesta till pluppen inför sommaren. Men lite skoj. Sen hem och greja. H åkte iväg och åkte skoter, medans jag och Simon gjorde piroger och förberedde middagen, ungsstekt fläskfilë, klyftpotatis, sallad och vitlöksbröd. Sjukt gott, åt tills jag nästan sprack. 


Söndagen tvättade vi en massa, sjukt vad tvätt de blir. Men nu är tunnorna nästan tomma ett tag iaf. Sen åkte vi och handla, vart sugen på att spela bingolotto så köpte två lotter. Sen hem och äta lite, och baka! Har jag sagt att jag älsar att baka?! Det gör jag iaf. 


Idag, åkte H igen, så jag åkte till mamma, sen åkte vi till Bollnäs och handla lite och lulla på, så vart vi kvar där länge. Kom hem för 40 min sen typ. Nu sover Simon, och jag ska strax lägga mig! Trött som få, Simon bestämde sig för att vakna klockan 5 imorse. Hoppas han sover lite längre imorgon! Näe, Godnatt och,


Ha det kungligt!

Av Fockström - 18 april 2012 20:24

Onsdag idag, haha. Ojoj, Ja började med att åka till Ljusdal och af. Skrev in mig så jag kan söka jobb igen. 

Sen handla lite mat på prix. Sen åkte jag till Sidskogen och hämta Angelica och Sebastian så kom de och lekte lite. Sen gick vi på biblan på bokvisning för barn, barnen tyckte inte om att sitta stilla sålänge. Men drack lite kaffe och gick hem igen, fortsatte lekdejten lite till. Sen lagade jag mat, köttfärslimpa, sjukt gott. Varför äter man inte det oftare? 


Nu är S ute med H och Patrik L och tränar, eller tror S sover i vagnen, och de andra tränar.. Själv kollar jag på arga snickaren. Eller har det på iaf.. 


Sen kolla Grey´s och sen SOVA! Fya vad trött jag är.


Ha det kungligt!

Av Fockström - 17 april 2012 19:02

Så bra var jag på att komma ihåg att blogga, eller så inte..


Igår gjorde vi typ inget. ? tror jag. Eller jo, jag var på sommarjobbet och hälsade på, verkar vara en mysig avdelning, där kommer jag nog trivas. Sen gick jag upp till H gammelfarmor där H och S var. Sen gick vi hem och jag var så sjukt godis sjuk, så hem och baka kakor, drömmar, havrekakor och syltkakor fast med choklad. Gottgottgott.


Idag var jag och S in till ljusdal och skrev in mig på arbetsförmedlingen, så man kan börja söka jobb efter sommaren, lika bra att vara ute i tid. Sen hem och ta det lugnt, sen kom Kim och fika lite, efter ett tag kom även hennes lilla filur. Så då vart det bus för fulla muggar. 


När vi kom från Ljusdal då frös jag nå hemskt så började elda, men nu är det varmt som i en bastu. Så svettas som en gris.. Så ska snart ställa mig i en behövlig dusch. Sen ska jag nog lägga mig och läsa, efter som H har satt sig till rätta för att se hockeyn så lär ju inte få se på dh eller gcb ikväll heller. Elakigt av honom. 


Men nu blir det duschen..


Ha det kungligt!

Av Fockström - 15 april 2012 20:55

Har inte haft någon ork till att blogga, vartit helt slut och mått skit dåligt, knappt orka med att ta hand om Simon ännu mindr mig själv.. Men tydligen hade jag magkatarr och över spända muskler i hela kroppen.. Så mindre stress för mig, men sjukskriven nu så jag ska bara ligga och vila och ta det lugnt.. Men hur lätt är det då? Inte det minsta.. 


Idag har jag lurat med mig pojkarna till badhuset där vi bara mysbadade jag och S, H träffade en gammal kompis så han fastnade i duschen, vi hann bada 20 min innan han kom till bassängen äns.. Myspys, sen satt jag och titta på när de bytte däck på S bil. Duktiga de var H, pappa och Jim. 


sen hem och laga mat, var så sjukt hungrig.. Men mätt och belåten nu, ska strax lägga mig och sova.. Ska börja blogga igen, kan berätta lite vad som hänt på sista tiden, 


S har börjat krypa, som en däre. Överallt och hela tiden, och det går sjukt fort. Man får jaga hela tiden. 


Annars har det varit lugnt. På långfredagen hade vi långdag med Angelica och Sebastian. Mysipys, men efter 12 timmar längtade vi hem så då åkte vi hem och sov. kanske kommer bilder sen om jag orkar ladda över de till datan. 


Nu: SÄNGEN! Godnatt och


Ha det kungligt!

Ovido - Quiz & Flashcards